Leef toe naar Kerst met het Bijbel Basics programma: Een nieuw begin!

Voor de kinderen van de onderbouw én de bovenbouw van de kindernevendienst bieden we weer 5 zondagen aan met programma’s die bij elkaar horen. In deze gratis serie zijn jij en de kinderen gelijkwaardige gesprekspartners en ontdek je samen wat de Bijbel over Kerst te zeggen heeft.

Alle verhalen komen dit jaar uit het evangelie volgens Lucas. Van de aankondiging van de geboorte van Johannes tot aan de geboorte van Jezus. Bij elk verhaal ontdek je weer: God maakt een nieuw begin!

Wil je een seintje van ons ontvangen zodra het materiaal klaar staat? Vul dan hiernaast je emailadres in!

Hou mij op de hoogte!

Naam(Vereist)

Webinar | Advent- en kerstprogramma

Doe jij de kindernevendienst of kinderkerk in jouw gemeente en wil je je op tijd voorbereiden op advent en kerst? Meld je dan aan voor het webinar van Bijbel Basics.

Wat kun je verwachten?

  • Preview van de materialen voor in de kerk én voor thuis
  • Tips voor het gebruik van de materialen
  • Interactieve chat waarin je antwoord krijgt op je vragen
  • Inspiratie voor jou als kinderwerker

In slechts 30 minuten leggen theoloog en pedagoog Maartien Hutter en kinderwerkspecialist Lucré van Putten het adventproject van 2023 uit!

Het gratis webinar wordt drie keer gehouden: op 14, 19 en 21 september van 20.15

Materialen | Advent- en kerstprogramma

NIEUW! Dit jaar bieden we ook een kant- en klaar draaiboek aan voor het kinderkerstfeest voor in de kerk of op school. Met een sketch van Corien Oranje, liedjes en een interactief moment. Dat scheelt jou in de voorbereiding én het past perfect bij het kindernevendienstthema!

KERK |Voor in de kerk zijn er speciale ‘kerstballen’ met illustraties uit het kerstverhaal. Tijdens het kindermoment kunnen deze ballen omgedraaid worden, zodat zichtbaar wordt wat het nieuwe begin is dat God geeft.

THUIS | Voor thuis is er een Bijbel Basics adventsslinger. Voor elke dag van 1-25 december vind je een kaart die je kunt inkleuren. Samen vormen de letters van de voorkant een mooie zin om op te hangen. Op de achterkant van de kaarten staan leuke weetjes, vragen, opdrachten en activiteiten. Op de zondagen kun je bovendien een kerstverhaal van Corien Oranje luisteren door op de aangegeven QR-code te klikken.