Probeer het uit!

Wil je Bijbel Basics ook een keer proberen? Download gratis en vrijblijvend dit proefprogramma ‘Hoe leef je goed?’.

Op deze zondag staat Micha 6:1-8 centraal: een oproep om eerlijk en trouw te leven.

Voor de kinderen van 4-8 jaar richten we ons op het laatste deel van Micha 6:8, waarin het erom gaat niet alleen aan jezelf te denken, maar dicht bij God te leven.

Voor de kinderen van 8-12 jaar richten we ons op het eerste deel van Micha 6:8: God heeft het volk allang verteld wat Hij graag ziet: eerlijkheid, rechtvaardigheid en trouw.

Wat is Bijbel Basics?

Bijbel Basics is dé kindernevendienstmethode waarin de Bijbel centraal staat! In deze gratis methode zijn jij en de kinderen gelijkwaardige gesprekspartners en ontdek je samen wat de Bijbel te zeggen heeft.

200+ verhalen

Wij beloven dat kinderen ruim 200 Bijbelse verhalen, bekend en onbekend, ontdekken als ze de Bijbel Basics programma’s volgen.

9000 kinderwerkers

Duizenden kinderwerkers maken wekelijks gebruik van de Bijbel Basics methode voor de kindernevendienst of kinderkerk.

12.000 materiaalaanvragers

Met Kerst en Pasen ontwikkelen we extra projectmateriaal voor in je kerk en voor thuis.

Wat zeggen anderen over Bijbel Basics?

‘Als leider vind ik het ideaal om te kunnen kiezen wat bij me past, maar ook om het verhaal en de verwerking ervan divers aan te kunnen bieden omdat je nou eenmaal verschillende soorten kinderen in de groep hebt.

Wilma Troost – CGK Zwolle

‘Bijbel Basics helpt me om de voorbereiding goed aan te pakken. Het programma is afwisselend en je kunt kiezen wat bij jou past. Kinderen horen er helemaal bij en moeten in alle openheid kunnen praten over hun geloof en twijfels. Deze methode helpt daar bij.

Hanneke van Lieshout – Den Bosch

Bijbel Basics is heel dicht bij de Bijbel én heel dicht bij kinderen. Er zijn wel 200 verhalen die gebruikt worden en daar zit een hele mooie rode draad in. Je wilt het beste voor elk kind en dat zit hierin en dat is zo gaaf!‘​

Anita Bijsterbosch – Wilnis