contact NBG

Waarmee kunnen we je helpen?

Heb je een vraag, suggestie of tip? Neem contact op met het Klantencontactcentrum, we zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Veel gestelde vragen

 • Het lukt niet een account aan te maken

  Als het je niet lukt om een account aan te maken, bel dan naar ons klantcontactcentrum via +31 (0)23-514 61 46 of stuur een email naar

   

 • Ik kan de programma’s niet downloaden

  Dat is vervelend en willen we zo snel mogelijk voor je oplossen. Je kunt ons het beste bellen via +31 (0)23-514 61 46 dan kijken we met je mee.

 • Ik kan niet inloggen

  Dat kan gebeuren. Ga naar Account en vraag opnieuw een wachtwoord aan via ‘Wachtwoord vergeten’. Mocht het niet lukken, dan kun je ons bellen via +31 (0)23-514 61 46

 • Ik ontvang geen nieuwsbrief

  Ontvang je geen wekelijkse Bijbel Basics nieuwsbrief meer? Schrijf je hier opnieuw in voor de nieuwsbrief.
  Krijg je dan nog steeds geen nieuwsbrief, neem dan per email of telefonisch contact met ons op.

 • Is deBijbel.nl account hetzelfde als Bijbel Basics?

  Op onze vorige website kon je met één account inloggen voor zowel deBijbel.nl account als voor Bijbel Basics. Met deze nieuwe website is daar verandering in gekomen. Voor Bijbel Basics gebruik je wel hetzelfde e-mailadres, maar daar hoort een ander wachtwoord bij.

 • Waar kan ik het Bijbel Basics materiaal bestellen?

  In onze webshop kun je niet alleen de Bijbel Basics kaartjes bestellen, maar ook de posters en andere materialen voor de projectprogramma’s. Ga snel naar de webshop voor het materiaal!

 • Waar vind ik het jaarrooster?

  Het jaarrooster kun je hier vinden: www.bijbelbasics.nl/schema/jaarrooster/

 • Wanneer staan de programma’s online?

  Elk programma staat in onze website. Met de zoekbalk kun je op onderwerp zoeken en dan kom je programma’s tegen die over dat onderwerp gaat. Verder ontvang je elke maandag een email met het programma van komende zondag

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap (NBG) brengt al meer dan 200 jaar de Bijbel dichtbij. We willen dat mensen in binnen- en buitenland toegang krijgen tot de Bijbel. Want in de Bijbel horen wij Gods boodschap van liefde voor de wereld, die ons in beweging brengt en onze weg verlicht.